Yetkili olmak istiyorum

akmodu00 06 Kasım 2022 10:45 190

17 yaşındayım Tecrübeliyim saygılıyım nerede ne zaman nasıl konuşulacağını bilen biriyim dediğim gibi yetkiler ile tecrübem var moderator olmuşlugum var rehber olmuşlugum var ve sunucunuzda size ne layıksa o  mertebeye çıkmak istiyorum.

06 Kasım 2022 10:45

14 yaşındayım Tecrübeliyim saygılıyım nerede ne zaman nasıl konuşulacağını bilen biriyim dediğim gibi yetkiler ile tecrübem var moderator olmuşlugum var rehber olmuşlugum var

17 Kasım 2022 22:52
Oyuncu - Denzy
Denzy
Üye

Merhaba akmodu00 Ve kraladam9898 Buraya Yazarak Rehber Olamassınız Ama https://riberia.net/yetkili-basvuru/form/riberia-network-yetkili-basvuru-formu Kayıt Yaptırmanız Gerekmektedir Kayıt İşleminde Yazdığınız Şeyler İncelenip Orada Vermiş Olduğunuz İletişim Adresinizden Kabul Edilip Edilmediği Yazılacaktır Teşekkürler Ve İyi Günler Diliyorum.

09 Aralık 2022 21:01

MerHAba Ben OmerBaas Gercek Adim Emir Rehber Olmak Istiyorum Tecubeliyimdir Yasim 15 Saygilar OmerBaas

15 Nisan 2023 19:01

merhaba ben sinandgnn09 sizin sunucuya ilk girdiğmde anlamıştım baya güzel bir sunucu olduğunu ayrıcalıkları beni çok mutlu etti beim modülüm mimaristlik ile alakalı tasarım yapıpı bir şeyler tasarlamayı elde etmeyi severim tabi hangi rütbede olacağım o size kalmış yaşım 16 elimden geleni yapacağım sizin içim elimden geleni yapacağım umarım yetkili olurum sizin için elimden geleni yapmak istiyorum günde 3,4 saatimi ayırabilirim bu artacak tabii ki de inşallah seçilirim yetki önemli değil ben size üye iken bile yardım edebilirim hiç sıkıntı yok kurallara uyacağım

20 Temmuz 2023 13:25
Cevap yazabilmek için giriş yapmalısınız!